Футболистът на английския кулб Арсенал Месут Йозил и съотборникът му Сеад Колашинац

...
Футболистът на английския кулб Арсенал Месут Йозил и съотборникът му Сеад Колашинац
Коментари Харесай

Месут Йозил и Сеад Колашинац нападнати от засада в Лондон

Футболистът на британския кулб " Арсенал " Месут Йозил и съотборникът му Сеад Колашинац са били нападнати на улица в Лондон, където автомобилът им е попаднал в засадата на въоръжени мъже. За случая потвърдиха от самия клуб, предава Би Би Си. В джипа е била и брачната половинка на Йозил - турската актриса Амине Гюлше. 

Видео, оповестено в обществените мрежи, демонстрира Колашинац да гони нападателите отвън автомобила. Целта на засадата е била най-вероятно грабеж. Йозил не се вижда, допуска се, че той е останал вътре в колата до брачната половинка си. От " Арсенал " осведомят, че са в контакт с двамата играчи и те са добре.

На видеокадрите 26-годишният Колашинац се вижда да гони двама мъже, които размахват ножове. Играчът е скочил от автомобила, с цел да се изправи пред маскираните нападатели, които стопират колата на мотопеди. 
 
От видеото, което към този момент изтече в общественото пространство, става видно, че Колашинац съумява да разколебае съществено маскираните нарушители, а по-късно се качва при Йозил, който потегля с висока скорост из улиците на британската столица. За към 5 минути нападателите преследват джипа, който идва пред " Ликия ", турски ресторант, който някогашният състезател на Реал Мадрид постоянно посещава. Служителите в заведението оказват помощ на футболиста дефинитивно да отблъсне офанзивата.

 

An incident took place in London today where Arsenal`s Mesut Ozil was the victim of an attempted car-jacking.

Footage appears to show Sead Kolasinac fighting off attackers.

Arsenal comment: ”We have been in contact with both players and they are fine. ”pic.twitter.com/38Y2l4FJro

— Goal (@goal) July 25, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР